spreman je

Jose Mourinho ovom je objavom oduševio navijače Manchester Uniteda

18.11.2017 u 09:22

Bionic
Reading

U 12. kolu engleske Premier League danas od 18.30 sati United na svom Old Traffordu dočekuje Newcastle. U momčad 'crvenih vragova' imaju razloga za slavlje i prije početka utakmice, na teren se vraćaju tri zvijezde koje su dugo bile ozlijeđene

'Zlatan Ibrahimović je vrlo važan igrač za nas i naravno da smo jedva dočekali da se vrati. Ima strašnu osobnost s kojom je pobijedio ovu tešku ozljedu', rekao je Jose Mourinho u najavi utakmice s Newcastleom i nastavio:

'Sigurno je da Ibrahimović neće igrati svih 90 minuta, ali je vrlo važno da se vraća. Naravno da se može uklopiti u momčad, on je još uvijek izvrstan igrač. Mi smo se ove sezone morali naviknuti igrati bez njega.'

Jasno kako je Portugalčeva najava izazvala provale oduševljenja među navijačima Uniteda, Zlatan Ibrahimović (36) vraća se nakon sedam mjeseci pauze zbog teške ozljede i operacije ligamenata koljena. S obzirom na to da je u veteranskim godinama, njegov je oporavak još čudesniji.

  • +39
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, Mourinho ponovno može računati na još dva važna igrača - Marcus Rojo imao je identičnu ozljedu kao i Ibrahimović, a nije igrao od travnja, te najskuplji u redovima 'crvenih vragova', Francuz Paul Pogba koji je pauzirao puna dva mjeseca.