transfer-bomba

Hrvatski reprezentativac dio velikog transfera koji bi mogao uzdrmati europski nogomet

17.11.2017 u 22:29

Bionic
Reading

Čelnici Barcelone spremni su učiniti gotovo sve kako bi već ove zime na Nou Camp doveli brazilskog reprezentativca iz Liverpoola Philippea Coutinha. I ranije je bilo govora o velikoj razmjeni igrača, a sada se u glavnoj ulozi našao hrvatski reprezentativac

U Barceloni su očajni otkako su ostali bez Neymara i čine sve kako bi pojačali momčad. No, na tržištu baš i nema, barem ne za njih, dovoljno kvalitetnih pojačanja. Jedan od igrača za kojeg su u Barceloni baš zapeli je brazilski reprezentativac iz Liverpoola Philippe Coutinho (25).

Već je ljetos posao bio praktički dogovoren, ali Liverpool je odustao u posljednji trenutak. Nije nevažno napomenuti kako je sam Coutinho želio u Barcu, ali Katalonci nisu bili spremni platiti traženu odštetu. U jednom se trenutku pojavila i ideja o zamjeni nekolicine igrača između klubova, no na kraju je cijeli posao - barem u ljetnom roku - propao.

Kako se bliži zimski prijelazni rok sve su glasnija nagađanja da Barcelona ponovno kreće u lov na Coutinha. Sada su spremni ponuditi nešto konkretno! U kombinaciji je hrvatski reprezentativac iz redova Barcelone Ivan Rakitić (29).

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Tako španjolski Diario Gol navodi da je Barca spremna put Liverpoola poslati Rakitića i određenu svotu novca (navodno oko 20 milijuna eura)... Sad je samo na Rakitiću da odluči, nedavno je potpisao novi ugovor s Barcom, ali čini se kako na njega u 'katalonskom ponosu' više ne računaju. U Liverpoolu možda nije tako lijepo vrijeme kao na obali Mediterana, ali bi na Anfieldu imao društvo, dočekao bi ga Dejan Lovren.