'DERBI' U WIMBLEDONU

Jesu li ovo najzgodnije žene tenisača?

03.07.2013 u 16:18

  • +8

Ljepotice koje su osvojile Fernanda Verdasca i Andyja Murryja

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Reuters/Sipa

Bionic
Reading

Teniska Britanija velikim intenzitetom prati lov Andyja Murraya na prvu krunu u Wimbledonu, a dvoboj četvrtfinala osim teniske poslastice donosi i ogled djevojaka Andyja Murrayja i Fernanda Verdasca koje su posve različite, ali podjednako atraktivne i neodoljive

Andyjeva djevojka Kim Sears uglađena je cura iz bogate obitelji koja je prošla proces školovanja od kuće i koja se ne razmeće. Britanci ističu kako na javne događaje dolazi u 'običnoj' odjeći, i kako je iznimnim intelektom i vedrinom naučila Murraya kako da podigne razinu popularnosti. Naučila ga je ponašati se u skladu s tržišnim normama.

U isto vrijeme Verdascova djevojka Jarah Mariano nije imala ni slične zadaće. Ona je od 15 godine model za donje rublje, a glumila je i u posljednjem filmu serijala James Bond. Obdarena je kombinacijom korejske i havajćanske ljepote, te činjenicom da je odrastala u SAD-u gdje je brzo prepoznata i izbačena u modnu orbitu.

Kontrast između dvije rasne ljepotice uvijek dodatno privlači, neće biti sasvim lako režirati prijenos teniskog meča u kojemu se nude po dvije zvijezde na terenu i na tribinama. Fotogalerija u prilogu govori više od riječi.