ZAHVALAN I SRETAN

Jedvaj na prvom treningu Rome: Prekrasno sam dočekan!

14.07.2013 u 13:11

Bionic
Reading

Tin Jedvaj u subotu je stigao u Bruneck, pripremnu trening-bazu Rominih nogometaša u Južnom Tirolu, te odmah odradio prvi trening s novim suigračima...

'Iznimno mi je drago što je ovaj transfer realiziran. Vodeći ljudi kluba prekrasno su me dočekali. Osjećao sam se vrlo ugodno,' rekao je novinarima 17-godišnji hrvatski reprezentativac nastavivši:

'Sve se odigralo vrlo brzo. Svjestan sam da je ovo veliki iskorak u karijeri, ali sam i spreman za izazov koji je preda mnom. Učinit ću sve da budem spreman igrati u natjecanju kakvo je Serie A. Igrat ću protiv ponajboljih igrača na svijetu, što je san svakoga mladog nogometaša.'

'Zahvalan sam Dinamu što mi je omogućio prelazak,' rekao je na kraju mladi branič koji je u pratnji roditelja potpisao trogodišnji ugovor.

Jedvaj će tijekom nedjelje ili ponedjeljka biti predstavljen kao novo Romino pojačanje, i to zajedno s 26-godišnjim marokanskim braničem Mehdijem Benatijem koji je stigao iz Udinesea za 13.5 milijuna eura potpisavši petogodišnji ugovor.

Iz rimskog su kluba u nedjelju objavili da je Roma klubu iz Udina zauzvrat prepustila Valerija Verrea i Nicolasa Lopeza, urugvajskoga mladog reprezentativca koji je blistao na upravo završenomu Svjetskom U20-oprvenstvu u Turskoj. Verrea je Udinese platio 2.5, a Lopeza milijun eura, što znači da je Benatia koštao Rimljane okruglih deset milijuna eura.