SVE SE MOŽE OSJETITI

Jedna od najvećih zvijezda Bayerna jasno rekla što misli o Kovaču kao treneru

31.07.2018 u 16:37

Bionic
Reading

Bayernova uprava oduševljena je s Nikom Kovačem kao trenerom, da nije ne bi ga nikad dovela, ali s hrvatskim stručnjakom zadovoljni su i sami igrači koji to jasno ističu u medijskim istupima

Bivši hrvatski izbornik na klupu najbogatije i najtrofejnije njemačke momčadi stigao je kao pobjednik, jer je upravo on s Eintrachtom u finalu Kupa srušio Bayern.

Kovačeva prilagodba u Münchenu nije dugo trajala, zapravo nije bila ni potrebna, jer je nekada i nosio dres Bayerna pa zna kako sve funkcionira u tom bundesligašu.

Svi su dobro prihvatili njegove metode rada, a sami nogometaši biranim riječima govore o Hrvatu koji je preuzeo kormilo. Jedan od njih koji izuzetno cijeni Kovača je austrijski reprezentativac David Alaba.

'Možemo osjetiti njegovo igračko i trenersko iskustvo, pokušava svoju filozofiju prenijeti na momčad', rekao je Alaba.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

'Naravno, za takvo nešto treba vremena, ali on ima puno iskustva. Treninzi su zaista teški, ali efektivni, a atmosfera je odlična i na terenu i van njega', dodao je branič Bayerna koji je još nešto želio istaknuti.

'Stalno priča s igračima i daje nam svoje povjerenje.'

Izvor: Društvene mreže

Inače, bilo bi zanimljivo znati što o Kovaču misli još jedna zvijezda Bayerna Robert Lewandowski kojem je hrvatski stručnjak jasno poručio da ne ide nigdje iz Bayerna.