ODUSTALI OD CESCA

Jedina želja Moyesa i Uniteda je Luka Modrić!

10.08.2013 u 12:02

Bionic
Reading

Veznjak Reala Luka Modrić još uvijek je velika želja novog trenera Manchester Uniteda, Davida Moyesa

Tim prije što je Moyes odustao od dovođenja Barcelonina veznjaka Cesca Fabregasa, a nakon što je iz prve momčadi potjerao Waynea Rooneyja.

Tako Guardian piše, a Marca prenosi, kako bi se s Old Trafforda mogli napokon i službeno odlučiti iskušati Realovu odlučnost da zadrži Modrića i poslati ponudu od nekih 25 milijuna funti.

Moyes je svjestan da je tek nešto više od tri tjedna preostalo do zatvaranja prijelaznog roka, a njegova je prva želja pojačati vezni red. Iz Reala su već ranije poručili da nemaju namjere pustiti Modrića, a posebice u slučaju takve ponude, budući da su ga prošlog ljeta Tottenhamu platili 33 milijuna funti.

Pored Modrića u kontekstu mogućeg transfera u United još se spominju imena belgijskog veznjaka Evertona Marouanea Fellainija i francuskog veznjaka Seville Geoffreyja Kondogbije, ali zasad je sve samo u sferi nagađanja. Ponuda za Modrića bi službeno trebala stići već u ponedjeljak, to jest prvog radnog dana sljedećeg tjedna.

Inače, United je još u Fergusonovo vrijeme inzistirao na Luki Modriću, no naš se veznjak prvo odlučio za 'spurse', a potom za 'kraljeve'.