potpuno mokar

Ovome se Kovač na svojoj posljednjoj presici na čelu Eintrachta najmanje nadao!

20.05.2018 u 08:41

Bionic
Reading

Nakon senzacionalnog osvajanja njemačkog Kupa nogometaši Eintrachta iz Frankfurta titulu su proslavili upadanjem na presicu Nike Kovača i zalijevanjem svog trenera na odlasku pivom...

Frankfurt slavi prvu titulu Eintrachta nakon punih 30 godina. Uspjelo je to bivšem hrvatskom izborniku u posljednjoj utakmici na klupi kluba i to protiv budućeg poslodavca Bayerna u velikom finalu njemačkog Kupa.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Kovačeva družina uništila je bavarske zvijezde zahvaljujući golovima Ante Rebića, a zatim i priredila svom treneru na odlasku šou tijekom posljednje presice. Naime, Boateng, Rebić i ostali upali su u press centar i zalili Niku pivom od glave do pete.

'Sretan sam, ponosan na svoje igrače i na klub, navijače koji su vjerovali u nas. Mi smo također vjerovali i zato smo i uspjeli,' izjavio je pak Niko Kovač kojeg ovaj incident nije previše izbacio iz takta i samo je nastavio svoje obraćanje medijima.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Osmijeh se nije mogao skinuti s Kovačevog lica, ali bilo je i suza nakon same utakmice.

Ljudi znaju da sam emocionalan čovjek i zbog toga se ne sramim. To su bile suze radosnice nakon pobjede, nakon dugog puta od borbe za opstanak do osvajanja Kupa koji je uspješno završio,' zaključio je naš strateg koji će s dodatnim autoritetom ući u svlačionicu Bayerna nakon što je skupocjenim zvijezdama dokazao na travnjaku kakav je trener ove subote u Berlinu...