SRAZ DIVOVA

Je li to pravedno? Cijela im godina ovisi o polufinalu

24.01.2014 u 20:16

Bionic
Reading

U nedjelju ćemo saznati koja će reprezentacija osvoji europsko zlato, ali i kojem će rukometašu pripasti prestižna titula najboljeg u 2013.

Domagoj Duvnjak je proglašen najboljim za prošlu godinu prema EHF-u i posjetiteljima specijalizirane stranice za rukomet Handball Planet. No tko će nagradu za najboljeg svjetskog rukometaša dobiti prema IHF-u (Svjetskoj rukometnoj organizaciji), bit će poznato posljednjeg dana rukometnog Eura u Danskoj.

Glasovanje za medije i fanove je završeno u utorak i sada se još očekuje sud ljudi iz IHF-a. U Danskoj smatraju kako bi polufinalni dvoboj između njihove reprezentacije i Hrvatske mogao biti ključan i za odluku kome dati titulu za najboljeg rukometaša u 2013.

Podsjećamo, kandidati su Daniel Narcisse (Francuska), Filip Jicha (Češka), Arpad Šterbik (Španjolska) te dvojac koji će se danas sudariti na parketu: Mikkel Hansen (Danska) i Domagoj Duvnjak (Hrvatska).

Iako bi se u izboru trebala gledati forma i uspjesi navedenih u 2013, sigurno će i izvedbe Hansena i Duvnjaka na ovom turniru, posebno u međusobnom srazu, imati utjecaj.

Najbolje od Duvnjaka