JAKO OPASNA ODLUKA

Je li Real spreman na potpuni rizik s Lukom Modrićem?

02.02.2017 u 14:51

Bionic
Reading

Luka Modrić ovog je četvrtka odradio prvi trening s ostatkom momčadi otkad je ozlijedio bedreni mišić, no iako je njegov povratak na teren blizu, nastup u nedjelju protiv Celte bio bi veliki rizik...

Španjolski mediji već su otpisali mogućnost Modrićevog nastupa protiv Celte nakon što još u srijedu nije trenirao s ostatkom ekipe, već individualno i bez lopte. No, dan poslije 31-godišnji hrvatski reprezentativac pridružio se ostalima na treningu zajedno s Marcelom koji se također polako oporavlja od ozljede i sada se postavlja pitanje hoće li ih Zidane koristiti u nedjelju.

Za Real je problem što zbog suspenzije neće moći nastupiti Kroos, a riječ je o vrlo važnoj utakmici, na terenu na kojem je prošli tjedan madridski klub ispao iz Kupa kralja.

No, španjolski mediji poput dnevnika As naglašavaju da bi bio veliki rizik poslati na teren Luku Modrića koji još nije potpuno spreman, a obnavljanje ozljede bila bi katastrofa za Real uoči ključnih proljetnih okršaja u Primeri i Ligi prvaka.

Odluka je sada na stručnom stožeru koji će ju donijeti uz savjetovanje s liječničkim timom. S obzirom na odličnu formu Matea Kovačića koji trenutno može na vrlo dobar način zamijeniti Modrića, vjeruje se da će Luka ipak propustiti susret, a ako i nastupi, bit će to u samoj završnici susreta kao džoker s klupe...