PRODRMAO MOMČAD

Simeone žrtvovao Šimu Vrsaljka i ne žali zbog toga!

02.02.2017 u 08:49

Bionic
Reading

Nakon poraza 2:1 na Calderonu u prvom susretu polufinala Kupa kralja protiv Barcelone Diego Simeone smatra da je Atletico i dalje u igri za prolazak dalje te smatra da je ulazak Fernanda Torres umjesto Šime Vrsaljka jedan od poteza koji su vratili crveno-bijele u igru...

Atletico je u krizi igre i rezultata, što se ponovo moglo vidjeti ove srijede. Ranim golovima Suareza i Messija Barcelona je šokirala Calderon, a Griezmann je u drugom dijelu tek uspio smanjiti rezultat i donekle vratiti neizvjesnost uoči uzvrata.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko startao je u utakmici od prve minute, zajedno s Juanfranom na desnoj strani, da bi u poluvremenu bio taj kojeg je trener odlučio žrtvovati te umjesto njega uvesti napadača Fernanda Torresa. Ovaj se potez donekle isplatio jer je zatim poraz ublažen, a Argentinac je uvjeren da još ništa nije gotovo.

'Sretan sam s drugim poluvremenom, duelima i kakvu smo štetu radili protivniku. Nadam se da će se to nastaviti i u sljedećoj utakmici. Torres je pridonio boljem nastupu svih,' izjavio je nakon susreta Diego Simeone pa dodao:

'Sada moramo čekati utorak kada ćemo tražiti naše šanse i mogućnosti. Ne vjerujem ni da u Barceloni smatraju da je ovaj dvoboj gotov. Nema sumnje da smo još uvijek živi, igra se još jedna utakmica.'