nagađanja u španjolskoj

Je li ovo glavni razlog zašto je Vrsaljko odbio Simeonea i pobjegao iz Atletica?

03.08.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Španjolska Marca naglašava kako je isključivi razlog odlaska Šime Vrsaljka iz Madrida taj što ga Diego Simeone nije koristio u više od pola utakmica tijekom posljednje dvije sezone, a manje naporni treninzi u Interu svakako su također prevagnuli...

Pomalo iznenađujuće naš 26-godišnji desni branič napustio je ovog ljeta Atletico, iako je u njemu igrao važnu ulogu tijekom drugog dijela sezone, a sa suigračima je osvojio u svibnju i Europsku ligu.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, ljubav između Vrsaljka i Atletica pukla je još prošle zime kad je izgubio strpljenje i tražio transfer u Italiju. Uspio ga je tada uvjeriti Diego Simeone da ostane, no ne i ovog ljeta kada se pridružio Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću u 'hrvatskom' Interu.

Španjolska Marca naglašava kako je motiv Vrsaljkovog odlaska taj što je od 117 službenih utakmica u dvije sezone provedene u Madridu odigrao tek njih 54. Dakle, manje od pola.

Vrsaljko očito nije povjerovao Simeoneu koji ga je uvjeravao kako će ga u budućnosti više koristiti, s obzirom da 33-godišnji Juanfran više nije na svom vrhuncu. Treninzi kod Argentinca također su zahtjevni, posebno tijekom ljeta, dok u Interu nisu ni slični tome. Sve je to prevagnulo u korist povratka u Italiju pa će Šime nakon Sassuola zaigrati i za 'nerazzure'...