REHABILITACIJA NA JADRANU

Je li ova ljepotica Sammirova nova ljubav?

11.07.2013 u 13:26

  • +8

Sammir je glavna zvijezda na špici

Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Instagram/Facebook

Bionic
Reading

Brazilac s hrvatskom putovnicom Sammir posljednjih je dana vrlo aktivan na društvenim mrežama što i ne čudi jer ozlijeđeno koljeno liječi na jadranskoj obali

No osim što na prelijepom Hvaru liječi koljeno, koje mu je stradalo u dvoboju Dinama i Volyna prošli tjedan, Sammir je novom fotografijom koju je podijelio s fanovima i najbližima poslao i poruku da je – jako sretan.

Možda je riječ o novoj ljubavi, jer je na fotografiji u društvu lijepe Brazilke Carol Vycas o kojoj se vrlo malo zna. Rođena je u Rio de Janeiru, a trenutačno živi u Belo Horizonteu.

No zbog Sammira je stigla do Hrvatske kako bi zajedno uživali u moru i suncu daleko od svih… S obzirom na to da Sammiru koljeno nije teže stradalo (prvo se sumnjalo u puknuće ligamenata!), nema sumnje kako će mu rehabilitacija u kombinaciji s morem i suncem pomoći da se brzo vrati na travnjake (za dva-tri tjedna).

Još ako se Sammir zaljubio – nema bolje vijesti za trenera Krunu Jurčića. Naime, krajem svibnja procurilo je kako je Yasmin Chemin, s kojom Sammir ima sina Noaha, prekinula vezu 'na daljinu'. Otad je Sammir upao u igračku krizu i možda je upravo lijepa Carol prekretnica u karijeri nogometaša od kojeg se ove sezone puno očekuje. U tom slučaju izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić će ga puno lakše prodati, jer mu u ljeto 2014. istječe ugovor i može otići bez odštete.