ohrabrujuće vijesti

Je li mukama Rebića nakon osvojenog srebra na SP-u napokon došao kraj?

21.09.2018 u 17:04

Bionic
Reading

Novi trener Eintrachta Adi Hütter otkrio je kako bi se Ante Rebić po prvi put mogao naći u momčadi ove sezone, u nedjelju u dvoboju protiv Leipziga...

Podsjetimo, 24-godišnji hrvatski napadač postao je velika zvijezda u Njemačkoj nakon što je u finalu Kupa u svibnju s dva gola srušio Bayern, da bi zatim zablistao na SP-u u Rusiji osvojivši srebro, uz krasan pogodak postignut protiv Argentine.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Mnogi veliki klubovi pokazali su interes tijekom ljeta, ali Rebić je produžio ugovor s Eintrachtom, no na početku nove sezone nije još odigrao niti jednu utakmicu, zbog problema s gležnjem i aduktorom.

Klub iz Frankfurta nakon nešto slabijih rezultata u Bundesligi pokazao je da ima potencijala pobjedom u četvrtak usred Marseillea u Europskoj ligi, a u nedjelju protiv Leipziga mogao bi napokon zaigrati i hrvatski reprezentativac.

'On je jedna od naših opcija,' otkrio je novi trener Adi Hütter kojem nije lako zamijeniti Niku Kovača na klupi Eintrachta.

Dobra je to vijest i za hrvatsku reprezentaciju kojoj je Rebić definitivno falio protiv Portugala i Španjolske u rujnu...