više neće biti plavi

Je li moguće da će novi dres Hrvatske izgledati baš ovako?

17.11.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija sljedećeg ljeta, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, deseti put bit će sudionik velikih natjecanja. Naravno, kao što je običaj, s velikim se nestrpljenjem očekuju i novi, redizajnirani dresovi...

Naravno, nakon turobne reprezentativne jeseni, zbog koje je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji opasno visio odlazak na SP u Rusiju, stigli su puno ljepši dani kada je selekciju preuzeo novi izbornik Zlatko Dalić i preko Grčke odveo Hrvatsku na peto Svjetsko prvenstvo.

Hrvatski navijači tako s nestrpljenjem čekaju ždrijeb koji će se održati 1. prosinca u Moskvi pa da krenu s planiranjima putovanja. Međutim dio njih, po svemu sudeći, morat će ukalkulirati još jedan trošak.

Naime kako se navijači vole odjenuti po 'posljednjoj modi', odnosno prilagoditi outfit onome u kojem nastupaju i igrači, tako će sasvim sigurno dio njih kupovati nova izdanja dresova.

A oni će prvi put, ako budu izgledali poput ovih na fotografiji, a koju je netko uspio 'ukrasti' iz Nikeovih promo materijala, biti u crnoj boji. Nakon što su prve fotografije procurile na društvene mreže mnogi navijači se s pravom pitaju je li moguće da će novi dres Hrvatske izgledati baš ovako.

Pokušali smo provjeriti i kod tehničkog sponzora, odnosno tvrtke Nike hoće li dresovi uistinu izgledati ovako, međutim odgovor nismo dobili pa cijelu priču ipak ostavljamo s upitnikom.

U svakom slučaju, nakon 1996. godine i prvog pojavljivanja na Euru u Engleskoj, pa sve do posljednjeg Eura 2016. u Francuskoj, rezervna varijanta, kako se čini, više neće biti plava, već crna s narančastim brojevima.