NIKAKO DA ZABIJE

Je li Kalinić prokockao svoju posljednju priliku kod trenera Milana?

12.03.2018 u 09:26

Bionic
Reading

Nikola Kalinić nastavio je protiv Genoe svoju negativnu seriju od tri mjeseca bez postignutog pogotka i talijanski mediji vjeruju da će se od sljedećeg kola definitivno preseliti na klupu...

Naš 30-godišnji napadač u velikoj je golgeterskoj krizi. Posljednji pogodak zabio je 3. prosinca tijekom remija protiv Beneventa, a kritike na njegov račun od strane navijača Milana na društvenim mrežama ne prestaju.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, Gennaro Gattuso uporno mu daje nove prilike pa je započeo susret u udarnoj momčadi crveno-crnih ove nedjelje protiv Genoe, no opet nije uspio zabiti i zamijenjen je u 60. minuti.

Na kraju je Milan spasio portugalski napadač Andre Silva koji je ušao u igru i u završnim minutama pogodio za pobjedu, a talijanski mediji vjeruju da je Kalinić prokockao možda i svoju posljednju priliku kod trenera Milana.

Naime, mladi Patrick Cutrone definitivno je ostavio bolji dojam u svojim nastupima ove sezone, a sada se probudio i osporavani Silva koji je za 38 milijuna eura doveden iz Porta, da bi tek protiv Genoe zabio svoj prvi gol u Seriji A, no im ih još osam u Europskoj ligi.

U svakom slučaju, teška situacija za našeg reprezentativca koji se muči otkad je prešao u Milan prošlog ljeta i po svemu sudeći neće u optimalnoj formi ni raspoloženju dočekati SP u Rusiji...