tanki živci

Je li Benfica ovime nenamjerno otkrila Dinamu kako je dovesti u velike nevolje?

04.03.2019 u 08:40

Bionic
Reading

Iako je impresivnom igrom pobijedila Porto u protugalskom derbiju i zasjela na vrh ljestvice ove subote, tanki živci koje pokazuju nogometaši mogli bi biti problem za Benficu uoči gostovanja na Maksimiru (Arena sport 1, četvrtak, 18:55)...

Benfica u strašnoj formi čeka okršaj s Dinamom u osmini finala Europske lige ovog četvrtka (Arena sport 1, 18:55). U seriji je od osam pobjeda u nizu, a u tom razdoblju svladala je Nacional s čak 10:0, a zatim ove subote i Porto u gostima, čime je zasjela na vrh ljestvice.

  • +3
Porto - Benfica, portugalska liga, 2018/19. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: JOSE COELHO/EPA

Golovima Joaoa Felixa i Rafe momčad trenera Brune Lagea potvrdila je vrhunsku formu, ali jedan detalj ipak mora zabrinuti stručni stožer uoči gostovanja na Maksimiru.

Naime, Brazilac Gabriel koji je bio jedan od najboljih nogometaša na terenu u 77. minuti izgubio je živce i udario Otavija te ga zatim pokušao i nogom nagaziti dok je ležao na travnjaku.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Zbog tog incidenta morao je napustiti teren, a time je Benfica nenamjerno pokazala Dinamu kako je dovesti u nevolju, jer u momčadi očito ima temperamentne nogometaše koji ne mogu kontrolirati svoje emocije i dovoljno će biti malo ih izbaciti iz takta, da se dogodi nešto slično i u Zagrebu.

Ipak, valja reći da je momčad iz Lisabona unatoč tome pobijedila Porta s igračem manje u završnici pa zaista nema lakog načina da se svlada ovako dobra ekipa i nošen podrškom punog stadiona Dinamo će morati odigrati najbolju utakmicu sezone da bi se to dogodilo...