TRI GODINE MEĐU KRALJEVIMA

Jasmin Repeša novi trener Real Madrida!

10.06.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša novi je trener najtrofejnijeg europskog košarkaškog kluba, madridskog Reala. Repeša bi na klupi 'kraljevskog kluba' trebao ostati tri sezone

Španjolski list AS objavio je u petak vijest da su čelnici madridskog Reala pronašli trenera. Nakon odlaska Messine na klupu Reala sjest će Jasmin Repeša koji bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, no iako zasad nema službene potvrde, španjolski list tvrdi da je to gotova stvar.

AS objašnjava kako je Repeša u četvrtak doputovao u Madrid te je posjetio klupske prostorije i na kraju dogovorio suradnju. Osim njega kandidati za klupu Reala bili su Neven Spahija koji se na kraju odlučio na ostanak u Fenerbahčeu, zatim Pedro Martinez te Svetslav Pešić. Isti list opisuje Repešu kao zahtjevnog trenera koji voli mlade igrače i daje im priliku.

Ovo je drugi put da je Real poželio dovesti Repešu, no prvi put im nije uspjelo jer je hrvatski stručnjak odlučio ostati izbornikom Hrvatske. Sam Repeša nekoliko puta je ponovio kako nikad više ne bi odbio ponudu Reala. Sada mu se ispunio san da sjedi na klupi 'kraljevskog kluba'. Proteklu sezonu Repeša je vodio Benetton.

Tako će se Anti Tomiću u Realu pridružiti još jedan sunarodnjak, ovog puta na klupi.