PLZEN, 18.45 SATI

Jakirović s ovih 11 igrača kreće po pobjedu za spas sezone; najveće zvijezde nema...

09.11.2023 u 07:49

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u teškoj su misiji, jer ako žele ispuniti minimalni cilj ove sezone u Europi, a to je prezimljavanje u Konferencijskoj ligi, večeras (18.45 sati, Arenasport 1, MAXtv) moraju izvući barem bod. Iako bi idealno bilo da se upiše pobjeda

Sergej Jakirović u srijedu je s 23 nogometaša stigao u Plzen. S time da na neke (ključne) igrače nije mogao računati.

Prije svih tu se misli na najveću zvijezdu momčadi, Brunu Petkovića, koji se nije stigao oporaviti. Naravno, nema ni Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende, koji su u postupku rehabilitacije. Nema niti otpisanog Bogdana Mihajličenka, a uz sve to neće biti ni Arijana Ademija i Kevina Theophile-Catherinea koji nisu prijavljeni za ovo natjecanje.

Također, Jakirović je u Zagrebu ostavio i Luku Menala.

'Svi su tu osim Petka... Ademi i Theophile ne mogu igrati jer nisu prijavljeni za Konferencijsku ligu. Ostavio sam Luku Menala u Zagrebu, jer imamo dosta krila. Ne možemo sve voditi, pa je pala odluka da on ostane. Što naravno ne znači da je otpisan. Samo smo se sad odlučili za druge igrače', obrazložio je Jakirović.

Naravno, da su mu neki od ovih igrača na dispoziciji, vjerojatno bi lakše bili nagađati koji će sastav istrčati protiv Viktorije.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

S time da će i ovdje sastav formirati trenerova intuicija, jer osim ovih 'službeno' ozlijeđenih, dosta je igrača bilo pod virozom, bez pravog treninga, a dio njih je i izvan forme.

Dakle, u nekim kombinacijama mogli bi vidjeti ovaj sastav: Zagorac - Moharrami, Ristovski, Perić, Perković - Mišić, Bulat, Baturina, Špikić - Kaneko, Emreli.

Statistike potražite OVDJE

  • +4
Dinamo - Viktoria Plzen, Konferencijska liga, igrači nakon poraza Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL