DANAS OD 18.45 SATI

Evo gdje gledati možda i ključnu Dinamovu utakmicu u Konferencijskoj ligi

09.11.2023 u 06:10

Bionic
Reading

Ovog četvrtka na rasporedu su utakmice četvrtog kola Konferencijske lige, a nogometaši Dinama gostuju kod plzenske Viktorije, iste one koja je prije dva tjedna upisala pobjedu 1:0. I nije bila nezaslužena. Utakmicu možete gledati u programu Arenasporta 1 (18.45 sati) na MAXtv-u

Nakon tri kola češki sastav ima maksimalnih devet bodova, dok preostala tri kluba u skupini Dinamo, Ballkani i Astana imaju po tri boda.

Dojam je da su Česi računali i na pobjedu u Zagrebu, vjerojatno shvativši da je današnja momčad Modrih daleko od one koja ih je izbacila i Europske lige u veljači 2019. godine.

'Sva moja očekivanja su se ispunila, bili smo aktivni, pritiskali smo suparnika, svaki igrač je dao svoj maksimum. Odigrali smo dobru utakmicu, odlično smo pokrivali teren. Zadovoljan sam kako smo igrali, posebno u obrani', rekao je trener češke momčadi Miroslav Koubek prije dva tjedna u Zagrebu.

Statistike potražite OVDJE

Ono što treba Jakirovića brinuti jest da je njegova momčad 'pročitana'.

'Zadovoljni smo kako se razvija situacija u skupini. Imamo devet bodova, šest više od pratitelja i sve ide po planu. S time da mislim da možemo osvojiti još bodova', najavio je Koubek, sugeriravši kako se nada i pobjedi ovog četvrtka.

A Dinamu nije svejedno. Ima sreće tek što je Astana pobijedila Ballkani, ne dopustivši kosovskoj momčadi 'bijeg' pred Modrima. Ali Dinamo si više ne smije dopustiti kiks.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Važna je utakmica, svaka je važna. Igrali smo s Viktorijom u Zagrebu, bio je to čvrst i agresivan ogled u kojem su naši suparnici iskoristili jednu našu nepažnju kod jedanaesterca. Mi možemo odigrati bolje nego u Maksimiru, možemo uzeti bodove. Naravno, uvažavamo igre Viktorije, pogotovo ovu zadnju protiv Slavije, gdje su okrenuli utakmicu. Iznimno su trkački moćni, prava su momčad koja u svakom trenutku zna što radi. Morat ćemo biti jako dobri, čvrsti u duelima', naglasio je Jakirović i dodao.

'Viktoria je u puno boljoj situaciji od nas. Ima devet bodova i možda može malo promiješati karte u sastavu. Ne znam, pretpostavljam. Uvijek očekujem od domaćina da krene onako uz impuls publike. Ali nema veze, mi moramo pokazati zrelost i ozbiljnost, pa kad nas protivnik stisne, da se obranimo'.

  • +45
Dinamo - Viktoria Plzen, Konferencijska liga, 26.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar
Standings provided by Sofascore