OPET PORASLA KRILA

Marko Livaja donio Hajduku prvo mjesto, pa izjavom raspametio navijače

08.11.2023 u 23:02

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka golom Marka Livaje došli su do pobjede nad Osijekom, a s ta tri boda učvrstili su se na vrhu tablice SuperSport Hrvatske nogometne lige. Izjava kapetana odiševit će navijače

Marko Livaja zabio je pogodak vrijedan tri boda na Opus Areni. Pobjedom u Osijeku Hajduk je skočio na vrh ljestvice s 30 bodova, tri više od Rijeke (koja ima utakmicu manje) i sedam od Dinama, koji ima dvije utakmice manje.

'Mislim da smo prvo poluvrijeme bili dosta bolji, zasluženo smo poveli, iako smo imali još dobrih šansi. Drugo poluvrijeme klasično naše, vratili smo se u bunker i čekali što će se dogoditi. Sreća pa nas nije kaznilo, ali mislim da možemo biti zadovoljni s prvim poluvremenom. To nam mora biti put za dalje i da podižemo nivo agresivnosti', rekao je Livaja, a potom prokomentirao akciju kod pogotka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Ušao sam u putanju Braliću. Nisam htio trčati ravno da ne bih došao ispred golmana, da ne bi imao kut udarca. Prošli put sam isto lobao vratara u Osijeku, netko je izbio s linije. Već sam znao što ću napraviti'.

Kako period dobre igre produžiti na više od 45 minuta?

'Tek se upoznajemo s novim trenerom. Ima nas što smo s njim trenirali, znamo neke koncepte koje on želi. Sigurno da je potrebno neko vrijeme, ali mislim da je najbitnije da se pobjeđuje i skuplja bodove. Vidimo sve da se u HNL-u lako gube bodovi. Mislim da smo na dobrom putu, ali imamo dosta za raditi. Imamo kvalitetu, momci su to pokazali prvo poluvrijeme. Grešaka uvijek ima, svatko ih radi, ali najvažnije je da se opustimo. Ne trebamo se zamarati komentarima nekih ljudi, moramo gledati sebe. Mislim da možemo dosta bolje'.

U nedjelju slijedi Varaždin...

'Dobra momčad. Pokazali su prošle sezone, ove to isto potvrđuju. Imaju dobrog trenera, ali mislim da sve ovisi o nama. Kako mi uđemo u utakmicu. Mislim da bi nam ova utakmica trebala dati elan da napokon odigramo pravu utakmicu i osvojimo tri boda'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Kakva je bila atmosfera na Opus Areni?

'Lijepa atmosfera. Hajdukovih navijača ima svugdje u Hrvatskoj, više se ne obazirem na to. Navikao sam na te stvari. Strancima je to vjerojatno čudno, da na gostovanjima ima više tvojih navijača. Zahvaljujem navijačima na svemu. S razlogom je bilo zvižduka u nekim trenucima. Imamo dobru ekipu, nadam se da ćemo im se odužiti ove sezone', zaključio je Livaja.

  • +19
Osijek - Hajduk (SuperSport HNL - 3. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ivan Peric
Sažetak utakmice Osijek - Hajduk 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore