Stojkovićeve muke

Jakirović ga je dočekao; Dinamu se vratio plemeniti veznjak kojeg dugo nismo vidjeli

28.02.2024 u 11:56

Bionic
Reading

Uoči četvrtfinalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Gorice (18 sati, MAXSport1, MAXtv), trener Dinama Sergej Jakirović doznao je dobre vijesti

Naime, mladi veznjak Dinama Luka Stojković – koji je iz Lokomotive stigao kao pojačanje za 1,5 milijuna eura – vratio se u momčad Modrih. Punih šest mjeseci ga nije bilo nakon teške ozljede prednjih križnih ligamenata, operacije i duge rehabilitacije. Nema sumnje kako je jedva dočekao trening sa suigračima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Podsjetimo kako se Stojković ozlijedio na zagrijavanju uoči utakmice protiv Rijeke koju je na početku sezone vodio upravo Sergej Jakirović, a njegov povratak na terene očekuje se krajem ožujka. Naime, igrači Dinama igrali su 'zrende' (ševe), a u jednom trenutku Stojkovića je proklizao i koljeno mu se zarotiralo. U tom trenutku bilo je jasno da su 'otišli ligamenti...

Tako bi Dinamo uskoro mogao dobiti u veznom redu još jednog odličnog igrača koji je svoj put započeo u lokalnom klubu iz mjesta Novoselec, pored Ivanić Grada.

Zanimljivo je spomenuti kako je 20-godišnji Luka Stojković - za kojem će mnogi reći kako je plemenit veznjak - svoj jedini službeni nastup za Dinamo upisao u play-off utakmici Europske lige protiv Sparte iz Praga i ostavio je jako dobar dojam.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport