svi presretni

Između brojnih ponuda i povratka u Atalantu, izabrao je nastavak karijere u Rijeci

03.07.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Anton Krešić novi je igrač HNK Rijeka. Krešić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rijeci, a od subote je i službeno igrač Rijeke

'Bilo je ponuda od završetka sezone, ali odmah sam rekao da želim ostati u Rijeci i to mi je bila prva i jedina želja. Sve mi se svidjelo u Rijeci, od ambijenta, navijača, atmosfere, ekipa, sveukupno i klub i grad posebno. Prezadovoljan sam u Rijeci', rekao je 26-godišnji stoper, rođen u Njemačkoj, Anton Krešić, a prenosi službena stranica kluba.

Krešić je tek u subotu službeno postao igrač Rijeke budući da mu je posudba iz Atalante trajala do kraja lipnja, te su nakon toga odrađene sve potrebne radnje da bi se transfer i tehnički zaključio. Stasiti branič je upravo zbog činjenice da mu je još bila aktivna posudba mogao trenirati i igrati za Rijeku u pripremnom periodu.

'Imamo odlične uvjete u Kranjskoj Gori, dobro se pripremamo i vjerujem da ćemo opet biti pravi. Atmosfera u ekipi je super, novi igrači su se odlično uklopili, čeka nas duga sezona', rekao je Krešić koji je lani bio dio riječke obrane, ali je ujedno postigao i neke važne golove, u prvenstvenom slavlju na Poljudu (3:1) i pobjedi protiv Osijeka (3:2) u polufinalu Kupa Hrvatske.

'Očekujem da bude bolja od prošle, da osvojimo neki trofej. Primarno je da krenemo s pozitivnim rezultatom u prvenstvu i Europi i idemo utakmicu po utakmicu. Ne poznajem najbolje švedsku ekipu, ali očekujem tvrdu i borbenu. S bilo kime u Europi da igramo, bit će teško, dat ćemo sve od sebe i očekujemo pozitivan rezulat'.

'Nakon finala Kupa otišao sam nekoliko dana na odmor, kad sam se vratio počeo sam s pripremama i treningom. Sada zajedno naporno radimo i jedva čekamo da počne sezona', zaključio je Anton Krešić.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više https://www.hrvatskitelekom.hr/kombinacija-mjeseca