pozdrav santiago Bernabeuu

Izlazak Realove zvijezde s terena bio je posebno emotivan

15.05.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Madridski Real u nedjelju je na svom stadionu pobijedio Sevillu 4:1 te napravio velik korak prema naslovu prvaka La Lige. No osim pobjede, još je jedan trenutak na prepunom Santiago Bernabeuu izazvao emocije

U nekoliko se navrata ove sezone pisalo da Kolumbijac James Rodriguez, strijelac najljepšeg gola na SP-u u Brazilu 2014. godine, a koji mu je i pripomogao u transferu u 'kraljevski klub', napušta Real.

Doduše, dosad nitko ovu informaciju nije ni potvrdio, ali ni demantirao, pa je među navijačima Reala tinjala nada da će uz veću minutažu Rodriguez ipak ostati u Madridu.

Međutim u nedjeljnom dvoboju protiv Seville, kada je trener Zinedine Zidane odlučio Jamesa zamijeniti Casemirom, svima je postalo jasno da ovog sjajnog napadača na Santiago Bernabeuu više neće gledati u Realovom dresu.

Istina, pred Realom su još tri službene utakmice, dvije prvenstvene i finale Lige prvaka, pa je James pri izlasku s terena pljeskom i pogledom prema tribinama odlučio zahvaliti za trogodišnju suradnju Realovim navijačima.

I oni su mu se odužili ovacijama, što je Kolumbijcu napunilo oči suzama.

Još se ne zna kamo će se Rodriguez preseliti, no najčešće se spominje transfer u Manchester United.

Makar, po ovom pitanju a nakon što je vidio kako su španjolski mediji popratili ovaj izlazak, oglasio se i Zinedine Zidane.

'Je li ovo bila oproštajna utakmica Jamesa? Ne, nije. On je igrač Reala i još može puno toga učiniti za klub. Fokusirani smo samo na kraj sezone i ne želim pričati o drugim stvarima. Pred nama je najteži dio u kojem moramo biti najbolji'.

Možda je Zidane mislio na preostale tri utakmice....