odbjegli sin

Izdajnik se vraća u Juventus; u Torinu ga čeka pravi pakao, mrze ga i navijači i suigrači

02.08.2018 u 15:41

Bionic
Reading

Leonardo Bonucci (31) najomraženija je osoba u Torinu posljednjih godinu dana. Nakon što je sedam sezona bio stup obrane 'stare dame', prošlog je ljeta prihvatio poziv Milana i potpisao za 'rossonere'. Dobio je bolji ugovor i kapetansku traku, ali i neograničenu količinu mržnje od strane Juventusovih navijača i nekadašnjih suigrača. A sada se vraća u Juve...

Kad je odlazio iz Torina Leonardo Bonucci (31) mislio je kako je zauvijek 'zatvorio vrata'. Napuštajući Juventus kazao je:

'Ne mogu više, jednostavno više ne mogu nositi dres Juventusa...'

Potpisao je za Milan, Juve je zaradio 42 milijuna eura, a Bonucci je za nagradu postao kapetan 'rossonera'. No, na njegovu žalost, navukao je bijes navijača Juventusa, a u međusobnim susretima prošle sezone nisu ga štedjeli ni bivši suigrači. Dapače, Bonucci je svakim dolaskom u Torino proživljavao teške trenutke...

>> Zbog ovog poteza navijači Juventusa obožavaju Mandžukića još i više

Malo je reći da Bonuccija u Torinu smatraju izdajnikom, a sad se nesretnik - što ti je život profesionalnog nogometaša - u velikoj razmjeni igrača između Milana i Juventusa - vraća na 'mjesto zločina'! Put Milana će Gonzalo Higuain, u suprotnom smjeru - Leo Bonucci. I to nakon što su navijači jasno kazali kako ga ne žele vidjeti u dresu 'stare dame'. No, lako za njih, što će reći novi/stari suigrači?

Kako će se Bonucci osjećati u svlačionici, posebice nakon što su ga javno svi prozivali i nazivali izdajnikom. Tako i naš Mario Mandžukić koji ga je u finalu kupa grubo odgurnuo kad mu se Bonucci želio ispričati zbog jednog prekršaja.

Što ga sve očekuje? Ma, ne smijemo ni pomisliti. Teško da će se moći u miru prošetati gradom. Uz sve to se, kao dokazani izdajnik kluba, morao nekako umiliti i čelnici kluba. Zato je bez pogovora pristao na znatno manju plaću od one koju je imao u Milanu. Kao igrač 'rossonera' zarađivao je oko 7,5 milijuna eura na godinu, a sada će povratkom u Juventus imati dva i pol milijuna eura manje!

  • +5
Serie A, Juventus - Sampdoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uzavrele je strasti s turneje po SAD-u pokušao smiriti trener Massimiliano Allegri. On je jedan od malobrojnih koji se raduje Bonuccijevom povratku, veliki je to dobitak za obranu 'stare dame' koja ponovno ima BBC trojac (Bonucci, Barzagli, Chiellini).

'Leo je jako bitan igrač za nas, to se u ovih godinu dana nije promijenilo. Nedostajao nam je prošle sezone, a mislim da će sada sve doći na svoje. Mislim da trebamo zaboraviti ono što je bilo i fokusirati se na zajedničku budućnost i zajedničke ciljeve koje možemo ostvariti', kazao je Allegri. Živi bili pa vidjeli...