ŠTO MU TO TREBA?

Izbornik Čačić prozvao Zvonimira Bobana: Gdje je bio?

30.06.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ante Čačić nakon Eura je odlučio otići na odmor, no prije toga još se jednom osvrnuo na nastup naše reprezentacije u Francuskoj, ali je usput i prozvao Zvonimira Bobana

Još nije poznato hoće li Čačić ostati na izborničkoj funkciji. On bi i dalje volio obnašati tu dužnost, a dok ne padne konačna odluka u javnosti su se pojavile informacije o ponudama stranih klubova za hrvatskog stručnjaka.

'Na godišnjem odmoru sam i ne želim ništa komentirati. 'Znate i sami da imam još uvijek važeći ugovor sa Savezom. A o ovakvim informacijama, o odlasku ne znam ništa', rekao je Čačić nedavno za tportal.hr, ali je prije odlaska na odmor dao i intervju za Sportske novosti.

U njemu je Čačić biranim riječima govorio o nastupu Hrvatske na Europskom prvenstvu, ali je u jednom dijelu razgovora prozvao legendarnog kapetana Zvonimira Bobana.

'Gdje je bio Zvonimir Boban? Nije bio ni na jednoj utakmici. Nije se oglasio. Razočarao me. On je sad djelatnik FIFA-e, zar nije mogao doći podržati reprezentaciju s kojom je osvojio broncu u toj istoj Francuskoj? Zvone, ne radi se tu o pojedincima, nego o reprezentaciji Hrvatske!'

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE