NIJE SAMMIR SVETAC

Izbacivanje pijanog Bendtnera putokaz i Štimcu?

04.03.2013 u 19:39

Bionic
Reading

Juventusov nogometaš Nicklas Bendtner izbačen je iz danske reprezentacije na pola godine. Odlučio je tako tamošnji nogometni savez nakon izgreda kojeg je u subotu navečer izrežirao ovaj 25-godišnjak

Naime, uhićen je Bendtner u noći sa subote na nedjelju u Kopenhagenu, jer je pod utjecajem alkohola vozio u suprotnom smjeru. Danski napadač trenutačno se nalazi na listi ozlijeđenih igrača aktualnog prvaka Italije, pa je odlučio posjetiti svoju domovinu preko vikenda. Nakon večere i nekoliko pića Danac je sjeo za upravljač svog vozila, te po prometnoj cesti u Kopenhagenu krenuo voziti u suprotnom smjeru.

Nakon što je zaustavljen od strane policije napuhao ja neobznanjenu, ali nedozvoljenu količinu promila alkohola u krvi.

Bendtner se putem Twittera ispričao svima, ali to nije pomoglo da izbjegne žestoku kaznu od strane Danskog nogometnog saveza.

Recimo da Bendtner igra u Juventusu na posudbi iz Arsenala, no bolje je reći da ne igra, jer u 2013. godini još nije upisao niti jednu minutu na travnjaku. Dosad je nastupio u tek osam utakmica ove sezone u Serie A, te nije postigao niti jedan pogodak.

Nažalost, sa sličnim se problemom bore i u Hrvatskom nogometnom savezu. Naime, Brazilac Sammir opet je vozio pod utjecajem alkohola i sada će biti zanimljivo vidjeti hoće li izbornik Štimac progledati kroz prste Mamićevom Filhu ili će i on postupiti po primjeru Danaca?