PRAVA ISTINA

Iz Dinamove svlačionice ovakve riječi nisu se očekivale

09.04.2017 u 09:21

Bionic
Reading

Na Rujevici su Rijeka i Dinamo odigrali 1:1, a prema prikazanom ishod je to kojim mogu biti zadovoljniji gosti, jer su se spasili čudesnim golom u završnim minutama. I gostujući nogometaši svjesni su da dosta toga nije bilo dobro

Trener hrvatskog prvaka Ivajlo Petev bio je nezadovoljan zbog brojnih pogrešaka u igri, a  jednako tako kritični su bili i sami igrači. Mario Šitum imao je snage reći što misli o predstavi Dinama na Rujevici.

'Očekivali smo više ofenzivniji i agresivniji Dinamo, s više kreiranih prilika, međutim Rijeka se vrlo dobro postavila. trčali smo jako puno 'u prazno'. Na kraju, Soudani je pokazao koliko znači ovoj momčadi. Najbolje od ove utakmice je bod, iako je na kraju protivnik počeo fizički padati, tu sam vidio našu šansu, zadnjih 20 minuta. Osobno sam očekivao puno više od sebe i cijele momčadi'izjavio je iskreni Šitum za gnkdinamo.hr, istinite su to riječi koje zasigurno u 'modroj' svlačionici nisu očekivali da će ih govoriti, jer su prije utakmice vjerovali da će se oni nametnuti i kontrolirati stanje na terenu.

Rijeka-Dinamo 1:1, 27. kolo 2016./17. (sažetak)

Najbolji pojedinac u redovima Dinama bio je vratar Dominik Livaković koji je u nekoliko navrata spašavao svoju momčad.

'Na kraju na ovaj bod možemo gledati kao nešto pozitivno, jer nas je pred kraj susreta Soudani golom izvukao. Zaista je fantastično poentirao! Nadamo se da će Rijeka do kraja prvenstva negdje kiksati te da zadnje kolo u Maksimiru odlučuje pred našim vjernim navijačima', rekao je Livaković. 

  • +10
Rijeka - Dinamo, 27. kolo MAXtv Prve lige Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL