I NAPUŠTA 'LOKOSE'

Ivković ogorčen na Mamića: Prevario me, ne želim ga vidjeti

19.12.2013 u 09:27

Bionic
Reading

Iako je čak i kapetan Lokomotive Leonard Mesarić sugerirao da će tijekom zimske pauze doći do trenerske promjene, to jest da bi Ivković mogao otići prema Dinamu, promjene će se dogoditi, ali ne zbog Tomina preseljenja na Maksimir već kao posljedica Ivkovićeve rekacije prema 'prešutnom' gazdi Zdravku Mamiću

Naime, ovog je tjedna na Dinamovoj skupštini za trenera na dvije godine imenovan Zoran Mamić, a te je vijest posebno šokirala još jednog mladog (možda i konkretnijeg) trenera, Tomislava Ivkovića, koji je sa svojom momčadi cijelu ligu držao u 'šahu'. 

Danas na MAXtv-u

Danas je na rasporedu zaostala utakmica 17. kola MAXtv Prve lige između Lokomotive i Rijeke. Dva konkurenta za europske pozicije svojim međusobnim susretom zaključit će jesensku polusezonu, a prijenos možete pogledati na Arenasportu3 s početkom u 18 sati.

Kako piše Jutarnji list, iz svojih su krugova bliskih Ivkoviću saznali da je već prije mjesec dana sve dogovorio s glavnim Dinamovim menadžerom i da je u novu, 2014. godinu trebao krenuti kao šef Dinamovog stručnog stožera. Međutim, Zdravko Mamić je posao dao bratu, uvjeren da je Zoran dugoročno rješenje za preporod 'modre' momčadi, koja ni ove jeseni nije uspjela dočekati Božić u Europi. Također, Jutarnji list  saznaje da se Ivković ozbiljno naljutio na Mamića, jer je prekršio obećanje, a u jednom društvu je rekao: 'Zdravko je pogazio riječ, ne želim ga više vidjeti, naša suradnja je gotova...'.

Drugim riječima, Ivković je na taj način uspio isprovocirati otkaz, a tome u prilog govori činjenica da će u petak Upravni odbor Lokomotive imenovati novog trenera.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE