nema straha

Ivica Tucak poslao jasnu poruku Srbiji uoči novog velikog vaterpolskog okršaja

24.07.2018 u 20:59

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ivica Tucak zadovoljan je reakcijom svojih igrača u drugom poluvremenu četvrtfinalnog dvoboja protiv Crne Gore, a iskazao je optimizam uoči novog okršaja protiv jake Srbije u četvrtak...

Hrvatski vaterpolisti nastavili su ovog utorka svoj pobjednički niz na Europskom prvenstvu. Četvrtu pobjedu zabilježili su u neizvjesnoj utakmici protiv Crne Gore u kojoj su gubili na poluvremenu 2:4, a onda proigrali u nastavku i slomili protivnika u posljednjoj četvrtini za konačnih 9:7.

  • +3
Hrvatska vaterpolska reprezentacija Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Naravno da je bilo teško. Znali smo da će biti tako, riječ je o četvrtfinalu i izvrsnom suparniku,' izjavio je Ivica Tucak nakon susreta pa naglasio:

'Igrali smo odlično protiv Grčke i mislili smo da nam tako mora ići u svakoj utakmici, ali to ne ide tako u vaterpolu. Pokazali smo znanje, kvalitetu, srčanost, homogenost te da duboko vjerujemo kako imamo karakter. To je snaga ovih mladića, svih nas koji smo svi zajedno.'

U sljedećoj utakmici Hrvatska igra još jedan veliki okršaj protiv Srbije.

'Uz dužno poštovanje ostalima, riječ je o dvije reprezentacije koje su već dugo najbolje na svijetu. Imam veliki respekt prema Srbiji, ali ne bojim je se. Pobijedili smo zadnjih nekoliko puta i uvjeren sam da ćemo i u četvrtak,' optimistično je najavio hrvatski izbornik.