Krenuo je dobro

Ivica Olić oglasio se nakon pobjede u debiju na klupi CSKA Moskve, a poslao je i jasnu poruku navijačima od kojih nije očekivao doček kakav je dobio

05.04.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Ivica Olić upisao je prva tri boda na klupi CSKA Moskve

Ivica Olić je u debitanskom nastupu na klupi CSKA Moskve pobijedio zadnji Tambov s 2:1 nakon peokreta u utakmici s čak četiri penala. Na Olićevom trenersom debiju važnu je ulogu imao i Nikola Vlašić koji je promašio jedan i zabio drugi penal i tako najavio preokret koji je realizirao Rondon u 52. minuti.

Neobičnu utakmicu i pobjedu na startu svoje nove trenerske avanture je na konferenciji za medije nakon susreta prokomentirao i sami Olić.

'Imali smo samo dva treninga prije utakmice. Vidjelo se da su igraču umorni od reprezentativnih obaveza, ali pokazali su dobar pristup. Istina, nismo zabili sve prilike koje smo stvorili, ali upisali smo tri boda i to je najvažnije. Prije utakmice su nam svi već upisali pobjedu', rekao je Olić.

Legendarnog 'Vatrenog' su s oduševljenjem dočekali i navijači koji ga po najboljem pamte još iz igračkih dana. Kao trener je dočekan skandiranjem i transparentom na kojem je pisalo: 'Dobrodošao kući, Ivice'. Olić je bio oduševljen.

'Bio je to baš emotivan trenutak. Osjećao sam se kao da igramo doma. Bili su baš sjajni. Oni su naš 12. igrač i drago mi je da su dočekali pobjedu nakon dva poraza', poručio je Olić.