dva balkanca

Ivanišević otkrio nepoznate detalje o odnosu s Đokovićem: Nije lako raditi s njim

05.12.2023 u 12:45

Bionic
Reading

U posljednje četiri godine, koliko Goran Ivanišević radi kao jedan od trenera i timu srpskog tenisača Novaka Đokovića, često se pojavljuje u medijima

Tako je za We Are Tennis legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević između ostalog rekao o vlasniku 24 Grand Slam titule i zasigurno najvećem tenisaču svih vremena:

>> Otkriveno koliko Novak Đoković plaća Gorana Ivaniševića; cifra je fantastična

'Novaka Đokovića mogao bih opisati kao direktora neke korporacije koji traži i traži profit. Ti su ga profiti izdvojili iznad svih ostalih. Poput gubitaka u korporaciji, ako izgubi, gubi tržišni udio što rezultira padom na ljestvici. Đoković, kao i svaki vrhunski igrač, to teško podnosi', kazao je između ostalog Ivanišević.

No, kako mnogi ne bi pomislili da sve ide glatko ispričao je 52-godišnji Ivanišević da zapravo nije lako raditi sa Đokovićem:

'Da, nije lako raditi s njim, pogotovo kad mu nešto ne polazi za rukom. Tri dana nas je okovao lisicama, mučio nas i čupao nam nokte. Bilo je puno toga, ali ja vam to ne mogu reći. Eto, svi mi smo još uvijek ovdje, živi smo, moje srce je i dalje dobro. Ja sam star čovjek, moram paziti na svoje srce', dodao je duhoviti Ivanišević.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Na pitanje može li otkriti kakva je atmosfera u cijelom timu kad primjerice Novak Đoković izgubi meč, kazao je kratko:

'Mogu biti ljut na njega samo ponekad, kad viče bez razloga na nas! Kad izgubi meč, uvijek daje sve od sebe i trudi se, ali nije se lako nositi s njim kad izgubi. Kao i svako ljudsko biće, bori se sam sa sobom. Znam da mu nije lako pronaći motivaciju, sve je osvojio i završio kao broj jedan, ali uvijek pronađe motivaciju', ispričao je dobro raspoloženi Ivanišević, nekada drugi igrač svijeta.