Hrvat je pravi hit

Ivana Perišića nedavno nitko nije želio, a sada se velikani tuku za njega; Bayern imao priliku sve riješiti otkupnom klauzulom, no sada moraju u teške pregovore

21.08.2020 u 06:40

Bionic
Reading

Bayern i Inter vode žestoke pregovore o Ivanu Perišiću koji je ponovno glavna tema europskih velikana

Ivan Perišić se još jednom pokazao i dokazao u redovima njemačkog diva Bayerna s kojim je izborio finale Lige prvaka. U zadnje dvije utakmice bavarskog kluba u najelitnijem europskom natjecanju upravo je hrvatski reprezentativac bio jedan od najboljih i postao je važna karika u momčadi Hansija Flicka.

Iako je oduševio u dresu Bayerna, njegova budućnost je i dalje neizvjesna. Perišić je na posudbi iz Intera, a što će s njim biti je pokušao pojasniti stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Perišića najprije nitko nije htio, a sada se Inter i Bayern svađaju tko će ga zadržati.

'Imamo nove vijesti o Ivanu Perišiću. Bayern je dogovorio sastanak s Interom nakon Lige prvaka kako bi odlučili o njegovoj budućnosti. Inter je u posudbu ugradio opciju da ga Bayern otkupi za 20 milijuna eura, no ona je istekla prije dva mjeseca. Sad Bayern mora pregovarati s Interom koji želi najmanje 20 milijuna eura, a možda će cijena biti i 25 milijuna', rekao je Romano za CBS Sports pa dodao:

'Ako se ne uspiju dogovoriti, Antonio Conte će biti sretan ako ga može zadržati u Interu. No, Bayern će sve napraviti kako bi ga otkupio i potpisao s njim na duže vrijeme', zaključio je Romano.

Perišić je za Bayern do sada odigrao 34 utakmice i zabio osam golova, te upisao 10 asistencija pa je jasno zašto ga Hansi Flick i društvo žele zadržati.