obračun prijatelja

Ivan Rakitić se uoči derbija s Real Madridom raspričao o Luki Modriću

18.10.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Derbi 10. kola španjolske lige u subotu na Sanchez Pizjuanu igraju Sevilla i Real Madrid. Utakmicu će obilježiti 'hrvatski dvoboj' između Ivana Rakitića i Luke Modrića

Sevilla se ove sezone opet muči, nakon osam kola ima samo osam bodova pa je uoči reprezentativne stanke otkaz dobio trener Jose Luis Mendilibar umjesto kojeg je stigao Urugvajac Diego Alonso. I baš će imati najteži mogući debi jer Sevilla u subotu u derbiju 10. kola Primere na svom Sanchez Pizjuanu dočekuje vodeći Real Madrid.

Sam je derbi u razgovoru za španjolske medije najavio kapetan Seville, bivši 'vatreni' Ivan Rakitić. Prvo se popularni Raketa dotakao najboljeg igrača Reala, Juda Bellinghama.

'Razgovarao sam s Bellinghamom prije dvije godine. Igrali smo protiv Borussije Dortmund i tražio je moj dres. Razgovarali smo, rekao sam mu da dođe u La Ligu. Nisam iznenađen time koliko je dobar. Igrao sam protiv njega, znam koliko je moćan. Savršeno odgovara Realu. Uživat ćemo u njegovim nastupima, ali, nadam se, ne ove subote', kazao je Rakitić koji se potom osvrnuo i na Luku Modrića.

Kapetan 'vatrenih' ove sezone u Realu nema punu minutažu, dojam je da nije zadovoljan zbog toga, a čak se spominjao i mogući odlazak u zimskom prijelaznom roku.

'Svi znaju da maksimalno poštujem Real', kazao je Ivan Rakitić te dodao:

'U njemu igra moj najbolji prijatelj Luka Modrić. Kada vidiš kako se 38-godišnjak bori za svoju poziciju... Ludilo. Uvijek bih volio imati Modrića u svojoj ekipi', zaključio je Raketa uoči subotnjeg derbija Seville i Real Madrida.

Standings provided by Sofascore