što se događa?

Ivan Perišić u petak je potpisao za Hajduk, a sad je iz Beograda poslao znakovitu poruku

22.01.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Velik je posao odradio Hajduk, u petak je Ivan Perišić (34) i službeno predstavljen kao novi igrač Bilih, a euforija još uvijek trese Split. No Perišić se tek oporavlja, iza njega je teška ozljeda i operacija ligamenata koljena, a sad se javio iz - Beograda

'Can't stop, won't stop! (Ne mogu stati, ne želim stati)', objavio je Ivan Perišić na Instagramu uz video treninga koji odrađuje. No mnoge je iznenadio potpis u kojem se vidi da se Perišić nalazi na rehabilitaciji u Beogradu.

No nije to nikakva tajna, i sam je Perišić najavio da će najveći dio oporavka odraditi u Srbiji.

'Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti na teren. Jedva čekam da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je OK i nadam se da ću što prije biti na terenu', rekao je Perišić u petak na predstavljanju na Poljudu te dodao:

'Idem korak po korak. Trčim i tu nema problema. Za dva, tri tjedna trebao bih početi trenirati i loptom. Neke prognoze za povratak su travanj, ali ne znam točno kad. Neću žuriti jer sve to može krenuti po zlu. Skoro 80 posto rehabilitacije imam u Beogradu, pa ću i sad ići u Beograd, s njim (Andrejom Milutinovićem, op.a.) uvijek radim kad sam ozlijeđen. Mislim da ću fiksno doći ovdje krajem veljače ili početkom ožujka.'

Perišić je u Beogradu na rehabilitaciji kod Andreja Milutinovića, srpskog profesora kineziologije koji slovi kao jedan od najvećih stručnjaka za oporavak od ozljeda. Kroz njegove su ruke prošli Darijo Srna i Luka Modrić, ali i Gianluigi Buffon, Mohamed Salah i mnogi drugi poznati sportaši.