TRI SLATKE RIJEČI

Juranović oduševio navijače Hajduka porukom upućenoj Perišiću. Evo što je napisao

21.01.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović (28) prokomentirao je dolazak Ivana Perišića (35) u redove splitskog Hajduka

Na svom Instagram profilu objavi je fotografiju Ivana Perišića u dresu Hajduka i napisao: Lijepo ti stoji.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Juranović je u svijet nogometa krenuo iz Dubrave, a od 2015. do 2020. godine bio je član Hajduka. Uslijedila su tri inozemna kluba: Legia Varšava, Celtic i Union Berlin čiji je aktualni član i gdje ga vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica.

Prema Transfermarktu njegova vrijednost je 10 milijuna eura.

Nakon ovakve poruke ne bi nas iznenadilo da se među navijačima Bilih proširi poruka: Josipe, vrime je!

Podsjetimo, nakon sjajne i iznimno uspješne inozemne karijere Ivan Perišić se vratio na Poljud. Perišić je među Bijele stigao na posudbu do kraja sezone iz engleskog Tottenhama.

Nakon isteka posudbe koja završava krajem lipnja, dogovoren je nstavak suradnje Hajduka i Perišića za natjecateljsku sezonu 2024/2025.

'Ne znam što bih rekao. Prošlo je puno vremena otkad sam napustio Hajduk. Zadnjih dana puno emocija, nisam dobro ni spavao. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan, cijeli dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti na teren. Jedva čekam da sve krene. Počeo sam trčati prije 10-15 dana. Korak po korak, nadam se da ću što prije biti na terenu. Svi smo sanjali Hajduk. Nadam se da će se debi dogoditi što prije. Na Petici smo gledali sve lige, pa su se pojavljivali i drugi snovi. Ali Hajduk je bio prvi san, to je sigurno. Ako se dogodi, titula s Hajdukom bit će vrhunac.', pun emocija bio je Ivan na prvom svom obraćanju nakon potpisa za Hajduk.

Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.