sada je sve jasno

Ivan Perišić odveo Bayern u finale Kupa, a nakon utakmice se o svemu oglasio trener Bavaraca i otkrio što zaista misli o hrvatskom napadaču

12.06.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Trener Bayerna Hansi Flick pohvalio je Ivana Perišića nakon pobjede u polufinalu Kupa, a osvrnuo se i na njegovu ozljedu koja ga je ipak zakočila

Bayern se i treću godinu u nizu plasirao u finale Njemačkog nogometnog kupa u kojem ga čeka Bayer Leverkusen. Bavarci su u srijedu s 2:1 na svojoj Allianz Areni svladali Eintracht iz Frankfurta s 2:1, a strijelac prvog gola za Bayern bio je naš Ivan Perišić koji čeka da klub otkupi njegov ugovor od Intera.

Da bi se to trebalo dogoditi potvrdio je i trener njemačkog diva Hansi Flick koji je nahvalio 20 milijuna eura vrijednog hrvatskog napadača.

'Znamo Ivanove kvalitete. Pokazao nam ih je i ranije, a to je napravio i danas', rekao je Flick pa dodao:

'Na žalost, u drugom dijelu sezone doživio je ozljedu koja je utjecala na njegovo stanje.'

Perišiću je ovo bio šesti pogodak za Bayern ove sezone, a prvi u Kupu. Njemački i talijanski mediji vjeruju kako će Bayern otkupiti njegov ugovor od Intera, a navodno je jedina prepreka cijena od 20 milijuna eura oko koje se pregovara. Iako Inter najprije nije htio ni čuti za smanjenje te otkupne klauzule koja se trebala aktivirati ovog ljeta, nastupanjem koronavirusa i krize koju on nosi, Talijani su ipak malo popustili pa bi njemački velikan mogao dobro proći.

Ono što je sjajno za hrvatsku nogometnu reprezentaciju je da je Euro odgođen za iduće ljeto pa će Perišić imati vremena da sredi klupsku situaciju i aklimatizira se u novom klubu za koji će tada igrati već dvije sezone. Tako će Hrvatska imati mirnog i staloženog Perišića koji bi još jednom mogao biti ključan igrač naše reprezentacije na nadolazećem velikom natjecanju.