znaju se finalisti kupa

Pogledajte gol kojim je Ivan Perišić doveo Bayern u vodstvo; na kraju je VAR spašavao Bavarce

10.06.2020 u 21:14

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i krilni napadač minhenskog Bayerna, Ivan Perišić, zabio je prvi gol u polufinalnoj utakmici njemačkog kupa, u kojoj su Bavarci dočekali Eintracht iz Frankfurta. Bayern je na kraju pobijedio 2:1 i izborio finale u kojem će igrati protiv Bayera iz Leverkusena.

Ivan Perišić dobio je priliku od prve minute, nakon što se očito posve vratio u formu i uhvatio natjecateljski ritam, jer moramo podsjetiti da je hrvatski reprezentativac početkom veljače bio na operaciji gležnja.

Posljednjih dana puno se pisalo kakva mu je sudbina u njemačkom klubu, u kojem ove sezone boravi kao posuđeni igrač iz milanskog Intera.

No, isto tako provlačila se informacija kako su u Bayernu zadovoljni Hrvatom, te da će od talijanskog kluba tražiti popust kako bi krajem sezone zgotovili posao.

Ovaj pogodak, a kojeg je postigao u 14. minuti na asistenciju Thomasa Müllera sasvim sigurno samo mu je dodatni plus kod trenera Hansa Flicka.

Perišić je na terenu bio do 61. minute, kada je umjesto njega ušao Lucas Hernández.

Očito su se bavarci malo uspavali, što su gosti iskoristili i u 69. minuti stigli do izjednačenja. Strijelac je bio Danny Vieira da Costa.

No, u 76. minuti, nakon gola Lewandowskog, kojeg je sudac priznao tek nakon intervencije iz VAR sobe, Bayern je poveo 2:1.

  • +10
Bayern München - Eintracht Frankfurt Izvor: EPA / Autor: KAI PFAFFENBACH / POOL