prijeti mu nova kazna?

Ivan Leko je nakon pobjede u derbiju opet komentirao suđenje: Bilo je loše...

02.10.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Hajduk je u derbiju 10. kola SuperSport HNL-a na Poljudu pobijedio Dinamo 1:0 golom Sahitija. Nakon utakmice trener 'bilih' Ivan Leko ponovno je komentirao suđenje i sad se svi pitaju prijeti li mu nova kazna?

Hajduk slavi veliku pobjedu u derbiju protiv Dinama. 'Modrima' je na Poljudu u 10. kolu SuperSport HNL-a presudio Emir Sahiti, a trener 'bilih' Ivan Leko nakon susreta je opet komentirao suđenje.

'Htjeli smo pobijediti, dominirati, biti bolji, ali znaš da imaš protivnika. Lijep je osjećaj dobiti, a drugi lijep osjećaj je da ova momčad može i treba bolje. Treći lijep osjećaj je da te sreća pomazi jer si zaslužio. Ova dva tjedna je bilo teško. To su tri bitne stvari koje trebamo naučiti iz ove utakmice. Ali moramo biti bolji, ova ekipa ima prostora za napredak', kazao je Leko te se osvrnuo i na loš teren na Poljudu:

'Žao mi je da ljudi koji rade teren, trude se, ovo je njiva, tu ne možeš igrati nogomet. Imali smo problem s bakterijom i velikim vrućinama. Na oko izgleda dobar, ali je loš! Lopta ne ide i ne skače, ali nemojte misliti da je to nekakvo opravdanje. Kako je nama, tako je i protivniku...'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk sad ima pet bodova prednosti uz utakmicu više od Dinama...

'Ovo nije dvoboj Leko-Jakirović. Bitni su Hajduk, Dinamo, Rijeka. S trenerske strane mi je nebitno, ali bitno je sa psihološke strane. Jedan put možeš iznenaditi, ali drugi je to već nešto. Ali, ima i druga strana medalje. Izgubili smo protiv Gorice, Lokomotivu smo dobili na sreću', kazao je Leko pa nastavio:

'Dinamo je u 20 godina 19 puta bio prvi. Prvenstvo je dugo... Jako sam svjestan da trebamo raditi i biti bolji. Momci vole trenirati i biti zajedno. Konkurencija je dobra. Moram razmisliti s kim ćeš startati. To je isto znak da nisi dobar. Treba trenirati kao pas, trebamo dignuti sve', pričao je Leko nakon pobjede, a potom se osvrnuo na glavnog suca Igora Pajača.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +10
SuperSport HNL, 10.kolo: Hajduk - Dinamo, 1.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Bio je loš!', ispalio je Leko koji je zbog sukoba sa sucima odmah na početku sezone 'zaradio' suspenziju od pet utakmica. No, trener Hajduka nije se mogao suzdržati...

'Mene to nervira i nitko to ne smije reći. Svaki naš oštriji start je bio žuti karton, svaka li-la lopta otišla je na njihovu stranu. Pogledajte, suci su nakon utakmice Tottenham - Liverpool došli i rekli da su pogriješili, da se ispričavaju, da su bili loši... To se kod nas neće dogoditi, iako bih volio', zaključio je Leko.

Standings provided by Sofascore