TEŠKA SITUACIJA

Istra nakon Dinama pred rasulom: Trener otkrio od čega najviše strahuje!

09.12.2017 u 20:33

Bionic
Reading

Darko Raić-Sudar s Istrom je uspio izbjeći posljednje mjesto uoči zimske stanke u HT Prvoj ligi, ali zbog neisplate plaća već je izgubio previše igrača i priznaje da je situacija kritična uoči posljednje utakmice kalendarske godine, sljedeće subote protiv Osijeka...

Istra se zaista herojski bori za opstanak ove sezone. Iako igrači mjesecima nisu primili plaću i zbog toga malo pomalo napuštaju klub, Darko Raić-Sudar uspio je s onim što ima na raspolaganju izbjeći zadnje mjesto na ljestvici i definitivno imao izgleda ostati s klubom iz Pule u HT Prvoj ligi, ako se financijska situacija napokon stablizira.

  • +3
HT Prva liga, 19. kolo: Dinamo - Istra Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Nakon što je ostao bez još trojice igrača ovog tjedna trener Istre sastavio je pristojnu momčad na Maksimiru protiv Dinama i dugo prijetio uglednom domaćinu, no na kraju je ipak uvjerljivo izgubio rezultatom 5:1.

Još je jedna utakmica do zimske pauze, a Istra je u rasulu i pitanje je tko će istrčati na teren sljedeće subote protiv Osijeka.

Dinamo - Istra 5:1 (19. kolo 2017./18., 9.12.), sažetak Autor: YouTube

'Meni je sada najveći problem sastaviti ekipu. Mi dosad s ovom postavom nismo odigrali niti jednu utakmicu u ovom prvenstvu,' požalio se Raić-Sudar nakon Dinama i dodao:

'Samim time što smo došli na utakmicu, to je za nas uspjeh. Na nama je da odradimo ovu posljednju prvenstvenu utakmicu bez ikakvog rezultatskog imperativa pa ćemo onda vidjeti što će biti dalje.'

Dinamo - Istra 2:1 (Maksimović 49) Autor: YouTube

Istri je prijeko potreban novi vlasnik kluba ili će se ugasiti usred sezone. Glasine da će se spasitelj pojaviti postoje.

'Nešto se priča, no ništa nije sigurno dok se stvarno ne dogodi. Mi živimo u nekoj nadi, to nas je dosad i držalo, ja se nadam da ćemo to odraditi do kraja mi koji tu jesmo. Samo da mi još netko ne ode, jer stvarno smo sada na kritičnom broju igrača,' naglasio je strateg Puljana koji ima najteži posao u HT Prvoj ligi ove sezone...

Dinamo - Istra, izjave trenera Autor: YouTube