AKO JE OVO ISTINA...

Mateo Kovačić odlučio se na radikalan potez nakon kojeg ga Real jednostavno mora prekrižiti

06.08.2018 u 21:13

Bionic
Reading

Mateo Kovačić svim silama je odlučio napustiti madridski Real te je napravio radikalan potez nakon kojeg je pokazao 'kraljevskom klubu' da postoji samo jedna opcija – prodaja

Hrvatski veznjak već dugo vremena ne skriva svoje nezadovoljstvo u Realu. Kovačić se nakon dolaska iz Intera (kolovoz 2015.) izborio za dobru minutažu, ali ne u onim najvažnijim utakmicama i to mu je zasmetalo.

Takav status ga je zabolio, a ne postoje naznake da bi se nešto moglo promijeniti i pod novim trenerom Julenom Lopeteguijem. Javno je zatražio odlazak, ali Real je odlučio sve blokirati ogromnim odštetnim zahtjevom od 90 milijuna eura.

Kovačić ima ugovor još tri sezone, do ljeta 2021., ali ne želi se pomiriti s takvom situacijom pa je krenuo na radikalan potez, kako piše Marca odbio je trenirati.

'Izjavio je da nema namjeru trenirati dok se ne riješi njegova nogometna budućnost. Igrač je stigao u trening centar Valdebebas i nakon razgovora s ljudima iz kluba odlučio da se ne priključi treningu', prenosi Marca.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako će se stvari dalje razvijati teško je prognozirati, Real nikada nije želio imati nezadovoljne igrače u svlačionici, ali isto tako sve ovisi o volji kluba, jer inače Kovačić ne može iz Madrida sljedeće tri godine.

Autor: Youtube