SERIE A

Inter pobjednički prošao Genou, a Atalanta nastradala kod kuće; šestero hrvatskih nogometaša bez zapaženog učinka

24.10.2020 u 20:26

Bionic
Reading

Nogometaši Intera u susretu su 5. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Genou sa 2:0, dok je Atalanta izgubila kod kuće od Sampdorije 3:1

Pobjedu sastavu iz Milana osigurali su Lukaku (64) i D'Ambrosio (78). U pobjedničkom sastavu Marcelo Brozović je odigrao čitav susret dok je Ivan Perišić igrao do 58. minute. Kod Genoe je Milan Badelj igao do 61., a Marko Pjaca do 65. minute.

Inter je sada treći na ljestvici sa 10 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Milana, a bodom manje od drugog Sassuola. Genoa je 15. s četiri boda.

U prvom subotnjem dvoboju Sampdoria je kao gost svladala Atalantu u Bergamu sa 3:1. Sampdoria je povela 2:0 golovima Quagliarelle (13) i Thornsbyja (59), nadu Atalanti u osvajanje boda vratio je Zapata (80-11m), no tri boda gostima osigurao je Jankto (90+2).

Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu, dok je Bošo Šutalo u igri bio samo tijekom prvog poluvremena u momčadi iz Bergama kojoj je ovo bio drugi uzastopni poraz u Serie A. S druge strane, Sampdoria je osvarila treću uzastopnu pobjedu, pa ova dva sastava imaju po devet bodova te se nalaze na četvrtoj, odnosno petoj poziciji na ljestvici.

Kasnije u subotu još će Lazio - Bologna.