hrvat na old traffordu?

Inter je Ivana Perišića stavio na transfer listu; naš je reprezentativac ekspresno ponuđen engleskom velikanu

23.07.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Trener Intera Antonio Conte želi se što prije riješiti Ivana Perišića. Hrvatski je reprezentativac definitivno otpisan i odmah se našao u središtu velike razmjene igrača između 'nerazzurra' i Manchester Uniteda

Nije tajna kako Antonio Conte u Inter želi dovesti napadača Manchester Uniteda Romelua Lukakua. Belgijski je reprezentativac nezadovoljan na Old Traffordu, a Conte ga vidi kao idealnu zamjenu za otpisanog Maura Icardija.

No, Inter nema 90 milijuna eura koliko United traži za Lukakua, pa Conte i čelnici Intera na sve načine pokušavaju dogovoriti zamjenu igrača uz tek dio novčane odštete. United je odbio prvi prijedlog prema kojemu bi za Lukakua dobio Icardija. Problem je bio u tome što bi United tada Interu trebao doplatiti razliku, ali to nije prošlo...

Sad su u Interu krenuli u novu 'ofenzivu' za Lukakua nude otpisanog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića i 55 milijuna eura 'keša'. Ukupno gledajući, ova ponuda Intera je 'teška' oko 80 milijuna eura i još je uvijek 10 milijuna eura 'u minusu' u odnosu na ono što 'crveni vragovi' traže.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Talijanski mediji tvrde kako su klubovi 'vrlo blizu konačnog dogovora', te da je realizacija transfera doslovno pitanje dana. Englezi su pak uvjereni kako će United do kraja insistirati na prvoj cijeni za Lukakua te da nikakvo smanjenje ne dolazi u obzir.

Iako, Ivana Perišića bi vrlo rado željeli na Old Traffordu, prošlog su ljeta odustali od transfera jer je Inter za njega tražio 50 milijuna eura, ali u međuvremenu mu je - shodno lošoj formi - i cijena opasno pala. Sad je Perišić puno jeftiniji, a nogomet nije zaboravio igrati i trebao bi - napokon - postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu.