sad je sve jasno

Antonio Conte priuštio Mauru Icardiju poniženje kakvom se Argentinac nije nadao

13.07.2019 u 12:02

Bionic
Reading

Argentinac Mauro Icardi dobio je zabranu treniranja s prvom momčadi Intera, što je jasan znak trenera Contea kako na ovog igrača više ne računa

Mauro Icardi više ne smije trenirati s prvom momčadi, a što je Conte prelomio uoči posljednjeg, otvorenog treninga u Luganu, na kojem se ipak pojavio Radja Nainggolan, kojeg se također htjelo staviti u istu poziciju.

No, za razliku od Icardija, iza Nainggolana su stali navijači, što je vjerojatno natjeralo Contea da ublaži svoju odluku.

Inter se, prema tome, posve odrekao Icardija, koji će imati priliku samostalno trenirati pod vodstvom Daniela Bernazzanija, trenera u omladinskom pogonu 'crno-plavih', 56-godišnjeg stručnjaka koji je svojevremeno bio pomoćnik Mourinhu i Benitezu.

Čelnici kluba poručili su kako je najvažnije vratiti dobru atmosferu u momčad, a to nije moguće dok je Icardi dio nje. Sjetimo se samo 'cirkusa' kojeg su on i njegova supruga Wanda Nara napravili zimus.

Sad se samo čeka potez Juventusa, jer Napoli je odustao od Argentinca, te hoće li platiti 60 milijuna eura za ovog, u nogometnom smislu, odličnog poteza.

U protivnom, pitanje je što će biti s ovim odličnim argentinskim nogometašem.

  • +3
Serie A, Inter - Lazio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia