NIJE UOPĆE NEREALNO

Informacija koja je potresla AC Milan; ukoliko se pokaže istinitom taj transfer će navijači 'rossonera' tretirati kao izdaja

03.12.2020 u 17:05

Bionic
Reading

Hakan Calhanoglu (26) odbio je produljiti ugovor s Milanom, a kao nova destinacija spominje se Juventus što bi navijači 'rossonera' mogli tretirati kao izdaju

Turski reprezentativac stigao je na San Siro u ljeto 2017. za 23,3 milijuna eura iz Bayer Leverkusena. Ovo mu je četvrta sezona i postao je u Milanu jedan od važnijih igrača. No Calhanoglu ugovor istječe u ljeto sljedeće godine, 'rossoneri' ga nisu uspjeli nagovoriti da stavi potpis na novi ugovor te postoji realna mogućnost da ih napusti besplatno.

No to nije najgore u cijeloj situaciji. Prema pisanju talijanskih medija, ovaj veznjak u pregovorima je s Juventusom, velikim Milanovim rivalom koji koristi priliku i pokušava uloviti odličnog nogometaša bez odštete.

Taj prelazak bi mnogi navijači Milana mogli gledati kao na izdaju, da igrač besplatno napusti njihov klub i napravi transfer u redove omraženog suparnika.

  • +32
Lille - Milan Izvor: EPA / Autor: Denis Charlet / POOL

Turčin može biti sretan što nema gledatelja na tribinama, jer teško da bi izbjegao zvižduke s tribina San Sira ukoliko se ove informacije talijanskih medija pokažu istinitima.

S druge strane Milan ga ne želi prodati sada u siječnju kako bi zaradio bar neki milijun, jer se bori za naslov prvaka te mu je Calhanoglu predragocjen u toj utrci za scudetto.