slučaj coutinho

Incident koji je pokvario Messijevu savršenu večer: Što je došlo navijačima Barcelone?

02.05.2019 u 06:25

Bionic
Reading

Lionel Messi naljutio se na navijače Barcelone jer su zvižducima ispratili s terena njegovog suigrača Philippea Coutinha koji već duže vrijeme nije njihov miljenik...

Barcelona gazi sve pred sobom i grabi prema trostrukoj kruni, što je potvrdila i ove srijede visokom 3:0 pobjedom protiv Liverpoola, no svejedno su se mogli čuti zvižduci na Camp Nouu.

  • +3
Liga prvaka, polufinale: Barcelona - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Razlog? Izlazak iz igre Philippea Coutinha, skupocjenog Brazilca kojim nisu oduševljeni navijači katalonskog kluba i već duže vrijeme mu pokazuju da ih ne zadovoljava njegova igra.

Pokvario je taj incident savršenu utakmicu Lionela Messija koji je uz pomoć briljantnog Ter Stegena s dva gola uništio Liverpool i došao do 112 pogodaka u Ligi prvaka te čak 600 u dresu Barcelone.

Messi nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo pa je prišao navijačima i tražio od njih da se ponašaju pristojno, a na incident se osvrnuo i nakon susreta.

'Ovo su ključni trenuci sezone i moramo biti ujedinjeni kao nikad prije, to govorim od početka godine. Ovo nije trenutak za nikog kritizirati, treba podržavati i moramo biti zajedno u finalima koja nas čekaju. Idemo ovo napraviti zajedno. Ružno je tako ispratiti našeg suigrača. Ne ulazim u to je li igrao dobro, no moramo biti ujedinjeni,' poručio je publici Lionel Messi pa oprezno najavio uzvrat:

'Ovo je jako dobar rezultat, ali znamo da nije sve riješeno. Anfield je teško gostovanje i velika prijetnja. No, sretni smo utakmicom koju smo odradili.'