monaco u krizi

Ima li trener hrabrosti napokon vratiti Danijela Subašića na gol?

02.10.2018 u 16:31

Bionic
Reading

Danijel Subašić po prvi će put nakon SP-a u Rusiji konkurirati za sastav Monaca ove srijede u dvoboju protiv Borussije Dortmund, no pitanje je hoće li ga Leonardo Jardim staviti među vratnice...

Podsjetimo, naš 33-godišnji vratar nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu odlučio se oprostiti od reprezentacije i u potpunosti posvetiti klupskoj karijeri, no u novoj sezoni nije odigrao niti jednu utakmicu za Monaco.

  • +21
Danijel Subašić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Problem je bila ozljeda tetive bedra desne noge zbog koje nije konkurirao za sastav u prvih osam utakmica francuskog prvenstva, kao ni na otvaranju Lige prvaka. Monaco je u međuvremenu potpuno potonuo i nalazi se na katastrofalnom 18. mjestu u Le Championnatu, a izgubio je i od Atletica u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Ove srijede oporavljeni Subašić napokon konkurira za sastav u dvoboju 2. kola Lige prvaka u Dortmundu protiv Borussije, no odluka ostaje na Leonardu Jardimu koji vjeruje Diegu Benagliju, iako nije oduševio tijekom kolovoza i rujna.

No, treneru se trese stolica i mora pokazati hrabrost pa ne bi bilo iznenađenje da se zaliječeni hrvatski golman pojavi u srijedu među Monacovim vratnicama. U momčad su se vratili i Tielemans te Jemerson, a još prošlog tjedna oporavili su se Falcao i Golovin. Ako u sljedećim utakmicama rezultati kluba iz Kneževini ne budu bolji, onda je Jardim zaista u velikoj nevolji...