OPTUŽBE IZ DOMOVINE

Igrači Fenerbahčea orgijali pa gubili utakmice

08.12.2009 u 09:52

Bionic
Reading

Intrigantne optužbe stigle su na račun igrača istanbulskog Fenerbahčea. Naime, prema turskim medijima, razlog za tri uzastopna poraza Fenerbahčea leži u činjenici što je nekolicina igrača orgijala u hotelu umjesto da se pripremala za utakmice

'Prljave igre nogometnih profesionalaca' stoji u naslovu turskog lista Vatan, a govori o razlozima poraza Fenerbahčea u posljednje tri utakmice. I ne bi bilo ništa čudno izgubiti tri utakmice zaredom da razlog loše igre nisu orgije.

Fabio Bilica, Vederson te Santos glavni su protagonisti priče o seksualnim orgijama igrača Fenerbahčea koje su se navodno odigravale u sobi hotela Istanbul Nobel. Prema listu Vatan, orgije je organizirao Colin Kazim-Richards koji je iznajmio sobu koju su igrači koristili za seksualne igre.

No trener Fenerbahčea Christoph Daum kategorički odbija takve navode te brani svoje igrače.

'Ovdje (u Istanbulu op. a), svi mediji se natječu u tome kako doći do što sočnijih priča i pokušavaju pobijediti konkurenciju, a uza sve to, neki su na zub uzeli Colina Kazim-Richardsa. Svi igrači su jasno negirali tu priču tvrdeći da je izmišljena', rekao je Daum u razgovoru za Bild.