Dobili Ludogorec

Igrači Dinama svjesni su što ih čeka u pohodu na Ligu prvaka, a jedan važan detalj ih sve brine: Moglo je biti i bolje, ali i lošije

03.08.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Dinama u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka kao gosti svladali Ludogorec 2:1 igrači Modrih bili su realni u komentarima

Iako su nogometaši Dinama sjajno otvorili utakmicu golovima Dine Perića u šestoj te autogolom domaćeg vratara Sergija Padta u devetoj minuti do kraja dvoboja više nisu postigli gol.

Na konačnih 1:2 smanjio je Bernard Tekpetey u 22. minuti, a kada se sve stavi na vagu jasno je kako u Dinamu mogu biti zadovoljni rezultatom.

Uzvratna utakmica na programu je 9. kolovoza u Zagrebu (MAXSport 1, MAXtv).

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Svoj isvrt na utakmicu dao je vezni igrač Dinama Josip Mišić koji je bio poprilično aktivan na sredini terena.

'Ovo je svakako dobar rezultat uoči uzvrata. Moglo je biti i bolje, ali i lošije. Odlično smo otvorili utakmicu, zabili brzo dva gola, potom smo se malo povukli, a oni su opasni, imaju brze bekove i krila, teško ih je čuvati... Uspjeli su nam zabiti taj jedan gol. U drugom smo poluvremenu imali mi svoje trenutke, imali su i oni svoje, ali kad sve podvučemo, ovo je naša zaslužena pobjeda. Jako nam je bitna, a siguran sam da ćemo u uzvratu pred našim navijačima pružiti još i više', kazao je Mišić, prenosi službena web stranica Dinama, koji se osvrnuo i na naporan ritam utakmica jer prije zagrebačkog uzvrata čeka ih u petak u domaćem prvenstvu gostovanje kod Varaždina. To je ipak važan detalj koji ih sve brine jer u SuperSport HNL-u svaki bod je važan.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Da, malo je vremena da bismo predahnuli, puno je putovanja i utakmica, ali mi smo profesionalci i moramo to izdržati. Tako ćemo i dalje i vjerujemo u punu podršku naših navijača na utakmici u Zagrebu', dodao je Mišić.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Slično razmišlja i Robert Ljubičić koji je i ovaj put pokrivao ulogu lijevog beka.

'Ušli smo baš dobro u utakmicu, u prvih desetak minuta zabili dva gola, dobro startali... Kad smo primili gol možda smo malo ispustili konce, ali u drugom smo dijelu ponovno bili dobri. Oni su kvalitetni, publika ih je nosila, ali na kraju je bitno da smo pobijedili i zabili dva gola. U ovoj razini natjecanja nijedna momčad nije loša, znamo njihovu kvalitetu, u sljedećoj utakmici moramo pružiti još više i iskoristiti svoje prilike, naravno uz podršku naših navijača jer to nas diže i izvlači još više snage iz nas.

Dotaknuo se i napornog ritma od dvije utakmice tjedno.

'Imamo širok kadar, svaki igrač može odgovoriti zahtjevima. Imamo širinu na svakoj poziciji, a to nam je vrlo važno i u prvenstvu i u europskim utakmicama. To je Dinamo', dodao je Ljubičić.