NADU NE GUBE

Nakon ovakvih izjava trenera Ludogoreca jasno je da u Dinamu moraju biti jako oprezni; u bugarskom prvaku 'pršte' od optimizma

03.08.2022 u 06:32

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici 3. pretkola Lige prvaka kao gosti svladali Ludogorec u Razgradu sa 2:1, ali Bugari gledaju s dosta optimizma na uzvrat

Utakmica je odlično počela za Dinamo koji je poveo sa 2:0 golom Dine Perića (6) i autogolom domaćeg vratara Sergija Padta (9-ag), a na konačnih 1:2 smanjio je Bernard Tekpetey (22). Uzvratni susret na programu je 9. kolovoza u Zagrebu.

'Nisam nikako zadovoljan rezultatom. Imali smo priliku na početku utakmice, a zatim smo primili dva gola. Nastavili smo se boriti, ali nismo imali sreće', rekao je je trener Ludogorca Ante Šimundža te dodao:

'Dinamo je kvalitetna momčad koja je iskoristila svoje prilike. Zaslužili smo bolji rezultat, neodlučeno, imali smo toliko prilika u drugom poluvremenu. Najvažnije je da smo pokazali kvalitetu i stvarali šanse. Ako ćemo tako igrati u uzvratu u Zagrebu možemo proći.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ukupni pobjednik dvoboja Dinamo - Ludogorec u posljednjem će, 4. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz susreta norveškog Bodo/Glimta i litvanskog Žalgirisa za ulazak u natjecanje po skupinama Lige prvaka, dok će poraženi igrati u 4. pretkolu Europske lige protiv poraženog iz isto susreta.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.