pirlo definitivno odlazi

Igor Tudor postaje trener Juventusa? Sve će se znati ove nedjelje, nakon utakmice u Udinama

27.04.2021 u 16:44

Bionic
Reading

Aktualni talijanski prvak, Juventus, ove sezone u rezultatskom je podbačaju, jer u Ligi prvaka natjecanje je okončao još u osmini finala, dok se u Serie A grčevito bori za mjesto koje bi mu i dogodine osiguralo nastup u najjačem europskom klupskom natjecanju

Legendarni talijanski nogometaš, Andrea Pirlo u ljeto 2020. godine preuzeo je vođenje Juventusa. Za asistenta je pozvao Igora Tudora, koji je zbog tog angažmana preko noći napustio Hajduk i upustio se u veliku avanturu.

Desetak mjeseci kasnije, okolnosti se drastično mijenjaju, jer Juventus je rezultatski podbacio, a priča o odlasku Andree Pirla s klupe Stare dame više nije samo priča.

Naime, Sportmediaset piše kako je nakon nedjeljnog remija kod Fiorentine posve jasno kako Pirlo u sezoni 2021/22 više neće biti trener. S tom se činjenicom baratalo još od domaćeg poraza protiv Beneventa, ali očito se nije htjelo unositi dodatni nemir u svlačionicu ekspresnim otkazima.

Niti sada se neće raditi drastični rezovi, no utakmica s Udineseom ovog vikenda mogla bi ipak biti posljednja, barem u ovom mandatu za Pirla. Jer pozicija koja osigurava plasman u Ligu prvaka, u slučaju poraza, bila bi posve uzdrmana.

U tom slučaju na njegovo bi mjesto uskočio Igor Tudor, te bi u zadnje četiri utakmice Juventus igrao po njegovim zamislima. I odvede li Tudor Juventus u Ligu prvaka, nije nemoguće da mu čelnici kluba ne ponude suradnju i sljedeće sezone.

Iako se već neko vrijeme špekulira kako se u Torino vraća Massimiliano Allegri.